Nemzetközi szállítmányozás

 

Cégünk napi 50-60 fuvar lebonyolítását szervezi EU-n belüli országok és EU-n kívüli, nem tagállamok között. Magyarország –> célország relációkban - exportot illetően - többségében ömlesztett gabona a szállított áru, importok tekintetében pedig műtrágyafélék, fehérjehordozók, darabáru, raklapos áruk.

Az ömlesztett áru szállítására önürítős, oldalra vagy hátrabillenős (kipper) vagy walking floor (önkihordós) típust,

raklapos áruk és egyéb egységrakományok szállítására pedig jellemzően 13,6 méter rakfelület hosszúságú,

felülről és oldalról is rakható, daruzható ponyvás járműveket vezénylünk a feladatok elvégzéséhez.

 

Kollégáink a szállítások teljes időtartama alatt figyelemmel kísérik a szállítást végző járműveket, GPS alapú nyomkövető rendszerrel.

Tevékenységeink

Főbb relációink:

Természetesen a fentieken kívül bármely egyéb viszonylatokban is állunk megbízóink rendelkezésére.

Belföldi szállítmányozás

 

Vállaljuk Magyarország területén bármilyen ömlesztett és darabáru szállítását, áttárolását. Ömlesztett áruszállítás esetén folyamatos, akár 0-24 órás képviseletet tudunk biztosítani a dunai kikötőkbe folyami uszályok ki- vagy berakodása során.

 

Vasúti vagonok ki vagy berakásához szintén biztosítani tudjuk a folyamatos diszpécseri irányítást. Vasúti rakodási kapacitásunk berakás esetén 500-750 tonna/nap, kirakás esetén 400-600 tonna/nap. A vasúti munkálatokhoz minden rakodásra alkalmas, magyarországi vasútállomásra a rakodási engedélyeztetést saját költségen elvégezzük. Megbízóink igényei szerint rendelkezésre bocsájtjuk a vámoláshoz és növényegészségügyi szemléhez a szükséges adatokat. Igény szerint el tudjuk végezni a vagonok száraz mechanikai tisztítását, valamint képzett szakemberek bevonásával a vagonok biológiai fertőtlenítését. Megbízóink egyéni igényeihez igazodva szolgáltatjuk a magyar jogszabályok betartásával az EKAER számok igénylését, az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatást.

 

Vasúti és kikötői rakodások alkalmával biztosítjuk a rakodásban, szállításban, az áru fel- és

lefogadásban résztvevő partnerek között a pontos, folyamatos információáramlást.

© 2023 Wahr Cargo Kft. - Minden jog fenntartva!

H-1222 Budapest, Promontor u. 44.

Eu adószám: HU24064741

Tel:  +36/1-424-0700

Fax: +36/1-700-1540